Fullmoon minnen i natten...

Detta är en tanke jag skrev förra veckan när jag var ute med hunden på natten.

Jag var precis ute med min vovve och gick "nattrundan" och märkte att det är fullmåne. Jag har aldrig tänkte på vad vackert det är förut. Det är lite magiskt, lite sagoligt, lite romantiskt, och mycket mys. Jag insåg att jag inte sett fullmånen sedan jag var på fullmoon party på koh pha-ngan i thailand. Där trodde jag att jag bara kom ihåg allt tråkiga saker som hände den kvällen. Men nu helt plötsligt fick jag massor med fina minnen. Jag kommer t o m ihåg hur det luktade. Det var en mycket fin och magiskt natt, som bara en varm natt i thailand kan vara.

Vissa påstår att fullmånen påverkar vårat beteende. Det är sant. Jag var trött och uttråkad när jag gick ut. Sen kom jag på mig själv att gå där i månljuset och bara le för mig själv.

Shit jag längtar tillbaks till thailand. Jag åker nog dig under regn perioden nästa gång. Jag vill uppleva den. Då kommer jag mest resa runt i norra thailand. Men det verkar som jag fått jobb på en farm i Buri ram. Får se vad som händer. Det är ju lite av en dröm att få jobb i thailand, särskilt på en djurfarm och sköta om bufflar. Då kommer jag få uppleva ett annorlunda thailad. Jag har ju avnjutit fullmånen på Haad rin, nu det är nog dags att avnjuta den på en lantlig farm i Buriram. =)

Jag har för många bollar i luften just nu känns det som, men jag gillar det. Jag är ju trots allt en eldsjäl =)

Kärlek & Urkult

Sista natten på urkult så skulle jag vara vakt i djembetrums tältet. För ägarna skulle se bandet som började 00:30. Ville egentligen inte, men man kan ju inte säga nej till en vän heller. Här blir jag sittandes ensam i 1,5 timmar tänkte jag. Vi bommade igen tältet och alla försvann och jag insåg ganska fort att jag inte ville sitta inne i tältet utan gick ut.

Vem står inte där med världens leende och säger hej om inte Myff (numera charmtroll på eldsjäl). Vi satte oss ner på marken och rökte ingefära ciggaretter och pratade om allt och alla. Efter en liten stund kom även nattslända förbi och tyckte att vi hade det mycket mysigare vid Djembetältet. Vi gick in och satte oss och jag bjöd på cola nuts och efter ett tag tittade även Cikada och kaffe in. Kaffe spelade lite djembe för oss och då går alight förbi utanför. vi går ut och sätter oss allihop och pratar till konserten är slut och djembetältet återigen öppnas.

Vi hade blivit tipsad om en Reggae ragge dancehall fest på hotellet så vi gick sakta ditåt men det var tyvärr redan slut. Vi satte oss utanför ett thaikök för alight ville ha mat som vanligt och där blev vi sittande. Jag har träffat många underbara människor på urkult och varje kväll har varit jätte kul men den sista kvällen var något extra.
Tack alla ni som gjorde mig sällskap vid djembetältet istället för att gå på konsert med alla andra. Den natten var helt magisk, sen att alla vi hade inbrott i våra tält undertiden gör inget. Det var det värt. Jag var så glad djup inne i själen så jag glömde t o m bort att bli arg när jag fattade att vi blivit bestulna. Det är kärlek =)

RSS 2.0