Halloween - Ung jävlar!

Jag hatar Halloween.
Det är jätte kul med maskerad mm men inte alla jävla ungar som ringer på dörren.
Eller ännu värre, alla jävla ungar som inte ringer på dörren när man vill att de ska.
Vart enda halloween har jag glömt att köpa godis och varit tvungen att ge pengar till de små rackar ungarna istället. De blev ju jätteglada naturligtvis men alla små valörer försvinner ju ganska fort.

Så i år kom jag ihåg att köpa godis. Kände mig ganska stolt. Hade ju valt mitt favvo godis. Tänkte att ungarna skulle komma ihop mig som den med bra smak på godis. Men icke. Inte en jävla unge ringde på dörren. Så nu sitter man här och äter upp allt godis själv. Jag har ätit alldeles för mycket och mår skit just nu. Skulle inte förvåna mig om de ringer på nu när nästan allt är slut. Ska koka olja och hälla på de små klinen om de ringer på nu. Hälla olja på dem och rulla dem i fjädrar och skrika att det får komma tillbaks i påsk om de vågar.

Fast jag gillar egentligen barn. Men jag gillar inte halloween. Tänker bara på vänner och släktingar som inte finns här längre. Tände ljus för Mickey igår här hemma. Det kändes fint. Ska göra det ikväll igen tror jag.
Tända ljus. Laga mat. koka olja och slita sönder kuddar och samla fjädrar.
Jag ska fan lära ungarna jävlarna att komma i tid om de ska ringa på hos mig =)

Kommentarer
Postat av: suss

Ta bort skylten "häxan surgubbe" från din dörr så ska du se att barnen vågar plinga på din dörr=)och snälla frillo, sluta upp med att olja trapporna när det är Helloween, stackars barnen slår sig ENBART för att du vill äta upp all godis själv, din gottegris där!!!

2008-11-02 @ 23:31:55
URL: http://rocknroses.blogg.se/
Postat av: suss

Du måste skriva ngt såhär roligt snart igen, jag låg dubbel när jag läste den igen, hahahahh..

2008-11-13 @ 18:54:04
URL: http://rocknroses.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0