I'm a golden god!

Shit alltså.
Klockan är typ halv tre på natten och jag Känner mig kemiskt hög och har mega energi. Alla borde få den medicinen jag äter. Som jag sagt förut så känns det som en blandning av anitdepp och viagra. Kan absolut inte sova, Jag vill gå ut på balkongen och slå mig för bröstet och skrika "I'm a golden god!"

Fast det kan jag ju inte göra. Hur smart vore det? Man vet ju hur allt blir i morgon i så fall om man stått och skrikit ut att man är en gud på balkongen hela natten. Man skulle väckas av att det satt en massa frireligösa jävla folkpartister och bad för en i trappuppgången. Det är ingen rolig syn kan jag säga. 

Eller vänta lite nu. Jag bor ju inte i Jönköping längre. Det finns nog inte frireligiösa folkpartister här. Det enda som skulle hända om jag skrek det här i stockholm var att några crack rökande negrer på balkongen bredvid skulle skrika "Hell yeah, that's my boy!" Fast man vet ju aldrig. Frireligösa folkpartister finns där man minst anar det. Man ska hålla sig ifrån dem.

Frireligösa folkpartister är som den där tjocka unkna alkis lukten som sitter i hyrminibussen man ska lämna tillbaks efter att ha varit med killkompisarna på Metallica konsert. Näst intill omöjlig att få bort. Man blir helt enkelt tvungen att ringa brandkåren för att med högtryck spola ut skiten för att få bort lukten från dem. Och de liksom jag vill ju inte ha med dem att göra.

Nej det är nog bättre att jag fördriver tiden med att kolla film och äter mat och blir fet som vanligt. Jag vågar inte väcka Dino i natt igen. Tänk er själva om ni var en 50kg Rhodesian ridgeback hanne som varje natt när man har sin skönhetssömn blir väckt av en vimsig husse som vill ut och gå för att han är rastlös. En dag får man nog och går till attack. Det hade jag gjort.

Nu är klockan 03:00. Borde nog smsa "I'm a golden god" till lite vänner. Det skulle nog vara uppskattat.


Bonne journée ma amie
À tout à l'heure
//Frillo

Kommentarer
Postat av: suss

Va fasiken, jag fick inget mess inatt. Är jag raderad på din "kompis lista";-)Det hade inte direkt förvånat mig, att se dig på balkongen skrikandes "i´m a golden god`", för inget förvånar mig längre när du går på dom där crack medicinerna.. Men visst faen e du en golden god ;-)

2008-09-11 @ 12:18:50
URL: http://rocknroses.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hörrö, dags att uppdatera;-) Jag som hittade en dator här på hotellet..

2008-09-13 @ 15:09:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0